03 de setembre 2010

CARTA DE RENÚNCIA DE RUBÈN NOVOA A LES ELECCIONS PRIMÀRIES DE SOLIDARITAT CATALANA





Sr. Joan Laporta
Sr. Alfons López Tena
Sr. Uriel Bertran


Girona, 3 de setembre de 2010


Atesa la campanya d'intoxicació espanyolista provinent de la formació política Ciudadanos-Partit de la Ciutadania (C'S) amb informacions totalment falses i manipulades he decidit retirar-me de la cursa electoral de primàries per la circumscripció electoral de Girona i a la qual havia presentat candidatura en equip amb la Sra. Mercè Escarrà, que a partir d'ara, concorrerà en solitari a la mateixa.

He meditat i reflexionat sobre l'impacte mediàtic que està tenint aquesta campanya intoxicadora provinent de la caverna mediàtica espanyola i en benefici del projecte de Solidaritat Catalana per la Independència he decidit renunciar a la meva candidatura de primàries.

Vull aprofitar per condemnar aquest tipus de campanyes mediàtiques ad hominem sustentades en mentides i arguments ex concessis, únic argument del que disposen les forces vives de l'espanyolisme per intentar aturar aquest procés imparable que és el d'assolir, en democràcia, un Estat propi per Catalunya.

També vull reafirmar-me en els meus profunds valors democràtics i condemnar tota mena d'acció violenta que pugui enterenyinar la participació política de qualsevol ciutadà o projecte polític en unes eleccions lliures. Condemno amb absoluta fermesa qualsevol tipus de violència i aquells actes que puguin incitar a la mateixa.

Així doncs, vull fer-los avinent que he renunciat a la meva candidatura a les eleccions primàries tot reiterant el meu compromís en els valors de la democràcia occidental, la llibertat, la participació i els drets humans i la condemna ferma i incondicional de qualsevol acte violent que vulgui o pugui interposar-se al bell mig del debat polític o l'esfera pública, no sense condemnar, de la mateixa manera i amb la mateixa fermesa, qualsevol interferència intoxicadora espanyolista amb voluntat de destruir barroerament el sentiment majoritari independentista de la societat catalana.

Visca Catalunya Lliure !

Afm.,

Rubèn Novoa




0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada