01 de setembre 2010

Comunicat de la candidatura Escarrà / Novoa (01.09.2010)

COMUNICAT ALS ADHERITS I SIMPATITZANTS DE SOLIDARITAT CATALANA
PER LA INDEPENDÈNCIA DE GIRONA


Arribant al final del procés de primàries de Solidaritat Catalana per la Independència, els membres de la candidatura solidària en equip per la circumscripció de Girona Mercè Escarrà i Rubèn Novoa volem comunicar-vos que:


  • Demanem que tots els simpatitzants de la coalició passin a la condició d'adherits. D'aquesta manera podran participar de la festa democràtica que suposen aquestes eleccions primàries. També volem recordar que des de l'àrea nacional de voluntariat s'han demanat voluntaris per col·laborar en tot aquest procés que durem a terme el proper dissabte pel matí a l'Hotel Carlemany de Girona. Tots aquells que pogueu dedicar-hi unes hores no dubteu en donar un cop de mà !
  • Tot i que nosaltres ens presentem com a candidats i hem treballat i seguirem treballant amb il·lusió durant aquest procés nou, engrescador i profundament democràtic, volem fer una crida a tots vosaltres perquè voteu la candidatura encapçalada pel sr. Toni Strubell i Trueta ja que considerem que serà un gran cap de llista per la circumscripció de Girona. L'avalen la seva trajectòria personal i el seu compromís nacional alhora de que és una persona de gran rellevància i amb la qual ens farà molta il·lusió poder treballar al Parlament de Catalunya per poder declarar la independència no més tard de gener de 2011.
  • Durant aquests darrers dies us hem ofert tota una sèrie de propostes que han marcat el nostre perfil de campanya i amb les quals us demanem el vostre vot en aquestes eleccions primàries. Obriem aquests “pinyols de campanya” amb el compromís ferm d'iniciar el tràmit parlamentari de la redacció de la Declaració d'Independència de Catalunya. Com que estem plenament convençuts d'aquest procediment, us volem adjuntar un esborrany del què entenem l'única tasca que ha de realitzar el Parlament de Catalunya en la propera legislatura prèvia a la construcció de les estructures d'estat de l'Estat català en el si de la Unió Europea.


Som un poble que estem fent història. Visca Catalunya Lliure !





Comunicat candidatura Escarrà Novoa





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada