15 d’agost 2010

La fi de l'ambigüitat: "CiU no és independentista, en absolut"


Alguns patriotes han afirmat durant les darreres setmanes, gens encertadament, que el moviment democràtic de base Solidaritat Catalana per la Independència és una mena d'OPA hostil a l'associació política Reagrupament. Res més lluny de la realitat. De moment, i després d'un mes de vida, hem aconseguit acabar amb l'ambigüitat tradicional de la federació autonomista Convergència i Unió pel què respecta a la independència.

El salt al buit que ha fet CiU forma part de la mateixa estratègia que va dur als partits polítics amb representació a la mesa del Parlament de Catalunya a tombar la ILP de la independència presentada per Uriel Bertran i Alfons López Tena: sostenello e no enmendallo. Fa tot just una setmana alertava en aquest mateix espai d'opinió que "CiU ha abandonat el sobiranisme i vol mantenir Catalunya com una 'comunidad autónoma de régimen general' per molta soflama catalanista que vulgui aparentar" posant l'exemple de les declaracions "del suposat independentista Felip Puig i secretari general adjunt de Convergència" al qual li van preguntar obertament a Catalunya Ràdio si "està Convergència disposada a proclamar l'Estat català la propera legislatura", responent Felip Puig ràpidament amb el monosíl·lab "No".

Si això no fos suficient, la número 2 de CiU a les llistes del Parlament i subdirectora de campanya d'Artur Mas, Joana Ortega Alemany, era entrevistada ahir a La Vanguardia. Paga la pena llegir la persona que ha escollit Artur Mas per fer tàndem electoral: "CiU no és independentista, en absolut" una afirmació tan rotunda que no deixa cap mena de dubte al respecte. Ortega també afirma que ni ho és ella "ni CiU com a força política. Una altra cosa és que hi hagi independentistes" (encara???!!!)

¿Com s'enterra definitivament a CiU la carpeta de l'Estat propi? Doncs en paraules de la pròpia Ortega: "la primera tasca de CiU -insisteix- no és la independència, és resoldre els problemes de la gent".

En tot cas no sé si estic llegint una dirigent de CiU o la cantarella típica del Partit Popular i d'Alícia Sánchez Camacho; "els problemes de la gent" diu... ja sabeu, la crisi, aquesta mena de Papus on tot s'hi justifica per tal de posar un morrió a la boca a l'1,2 milions de catalans que vam sortir al carrer el 10-J a cridar "INDEPENDÈNCIA".

L'únic problema que tenim els catalans és l'espoli fiscal constant i sistemàtic que practica Espanya amb nosaltres, sra. Ortega. Aquest espoli fiscal inassumible representa més del 10% del PIB de Catalunya. Del robatori manu militari que ens fa anualment Espanya i que està xifrat actualment en 22.000 milions d'euros, si fossim Estat, podríem destinar, per exemple, 8.200 milions d’euros a reduir els impostos (l'Impost de Societats al 20%, l’IRPF, en els seus diferents trams, del 24% al 15%, del 28% al 20%, del 37% al 28% i del 43% al 35%), destinar 2.600 milions d’euros a noves infraestructures, 2.100 milions d’euros a polítiques socials o 6.400 milions d’euros a pensions tot incrementant-les en un 10%. Amb mesures com aquestes fruit de trencar amb Espanya, les empreses catalanes augmentarien automàticament els seus beneficis en un 26% mentre que els treballadors augmentaríem el nostre salari net en un 25%!

Això és solucionar els problemes de la gent, sra. Ortega, acabar amb la relació metròpoli-colònia d'explotació existent entre Espanya i Catalunya i que vostè i el seu partit volen mantenir ad aeternum. Doncs miri, ja està bé que la seva federació abandoni l'ambigüitat definitivament i CiU es manifesti obertament com un partit que vol mantenir la integritat d'Espanya i aquest model d'espoliació colonial. Així des de Solidaritat Catalana per la Independència ja ens encarregarem de solucionar "els problemes reals de la gent i el país" i les ambicions de més del 50% del seu electorat i del 70% de la seva militància. Gràcies per la seva claredat, sra. Ortega.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada