22 d’agost 2010

L'estratègia de CiU és vendre Catalunya al PP


Artur Mas ja té el full de ruta planificat per aconseguir el concert econòmic: consisteix en esperar a la primavera del 2012, després de les eleccions espanyoles i a que es formi un nou govern per anar a pidolar-lo. Amb aquesta estratègia CiU posa en evidència fins a quin punt condicionen la nostra sobirania a el què passi a Madrid. Quan totes les enquestes semblen indicar que el Partit Popular es farà amb el control de la Moncloa, Mas s'esperarà assegut al Parlament per anar a demanar-li als populars el concert econòmic, anirà a dir-los que tallem l'aixeta. En quin món viu el senyor Artur Mas? Es deu pensar que els catalans ens ho creiem, que confiem en que els espanyols ens donin res, encara menys els calés, els nostres calés. La capacitat per enganyar de Convergència no té límits, però amb el què no compten és amb la intel·ligència sumada al cansament i frustració dels catalans. CiU ha tingut temps de sobres amb els seus 23 anys al govern per aconseguir el concert econòmic i no ho ha fet, o potser no ha pogut. Tampoc podrà ara, és inconstitucional.

Mas repeteix fins a cansar que la independència (bé, a la Casa Gran mai utilitzen aquesta paraula tabú, sempre l'eviten amb eufemismes com autodeterminació, sobirania o plenitud nacional) s'ha d'aconseguir pas a pas, que no s'arriba al final en quatre dies. Cal recordar-li que portem gairebé tres-cents anys buscant el final del camí? Això no són quatre dies, precisament.

En resum, què ens proposa CiU per la propera legislatura? Res, absolutament res, quedar-nos quiets i seguir depenent de què passa a Madrid. Més mediocritat i més dies grisos per la nostra Nació.

Així doncs, l'aposta d'Artur Mas i de CiU és deixar-nos en mans del PP. Plas Plas!



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada